TRATTORIA PANINI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 621 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trattoria Panini. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 14:49 Wederom zalig rijkelijk belegede ciabatta en besteld rond lunchtijd en binnen 25min bezorgd
12 jun 2024 om 19:46 Broodjes waren erg lekker
5 jun 2024 om 15:32 Ik had extra truffelmayo besteld helaas is het er niet bij toegevoegd maar heb het wel betaald.
2 jun 2024 om 20:00 Een top tent, lekker met een stevige kater brengt panini Rotterdam je dag door. Heren bedankt voor het jaren plezier
24 mei 2024 om 14:04 De bezorgtijd was een half uur later dan verwacht, waarschijnlijk omdat de bezorger eerst een andere bestelling moest leveren. Daardoor waren de ciabatas koud en taai geworden. Ook zat er amper beleg op de ciabatta Tonno. Overige broodjes wel lekker.
19 mei 2024 om 19:17 De broodjes waren erg lekker
17 mei 2024 om 14:19 Gedeelte van de bestelling niet geleverd. 2 stukken Pizza ontbraken. Ontvang graag restitutie.
14 mei 2024 om 15:22 Helaas waren de broodjes droog (geen saus/dressing) en hadden weinig inhoud.
13 mei 2024 om 16:05 Krakend verse pizza & lekkerste panini van Rotterdam
8 mei 2024 om 13:04 Super lekker vers en echt vullend
5 mei 2024 om 15:54 Voor ophalen kan je beter langs lopen en bij ze bestellen, ze maken je bestelling pas als je zegt dat je daar ben.
30 apr 2024 om 12:51 Echt heerlijke broodjes!