TRATTORIA PANINI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trattoria Panini. Meer weten? Ontdek meer

6 nov 2022 om 13:54 Echt goede ciabattas en zeer rijkelijk belegde pizzas! Aan de prijzige kant, maar wel erg lekker.
26 okt 2022 om 16:15 Al 22 jaar de lekkerste panini’s maar bestelling duurt wat lang
24 okt 2022 om 16:45 Altijd prima Panini's.
24 okt 2022 om 15:44 Food was good. But it's incredible that we had to wait 1 hour and 30 min to get 2 panini
21 okt 2022 om 14:12 Broodjes waren super (zoals altijd). Bezorging was slecht. Te laat en de foodtracker klopte ook niets van: gedurende 20 min de melding dat de bezorging nog 2 min duurt. En dat er nog een andere bestelling wordt afgegeven zonder vertraging. Wel dus.
25 sep 2022 om 14:44 2 uur gewacht op 2 broodjes. Eindelijk aangekomen krijg ik een bezorger die super chagrijnig was en mijn broodjes waren ijskoud en hard. Geen excuses, geen compensatie, niets. Laatste keer dat ik hier bestel.
20 aug 2022 om 16:23 Snel bezorgd maar broodjes waren niet zo warm meer. Jammer, alsnog wel lekker.
19 aug 2022 om 16:56 Ondanks dat de bestelling twee uur van te voren was geplaatst, was de bestelling toch een half uur te laat. Ciabatta was ok. Pizzapunt was lekker. Ik vraag me wel af of er echt mozzarella op de ciabatta zat, smaakte meer naar halloumi.
19 aug 2022 om 14:18 Order was delivered 20 minutes late and missed 2 drinks from the order.